Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ecostone Stralingswarmte Accumulator

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

De Ecostone stralende accumulatoren worden volledig opgebouwd met speksteen (Natuursteen uit het hoge noorden). de lichtgrijze, zijdezachte steen produceert een heerlijk langegolfstralingswarmte die door het lichaam als zeer aangenaam wordt ervaren. Kinderen zullen zich er nooit aan branden.

De Ecostone is slechts 14 cm dik maar weegt het driedubbele van een gewone accu en neemt zelfs 2.5 maal meer warmte op om deze zeer geleidelijk terug af te geven. Deze unieke eigenschappen staat toe de Ecostone uit te schakelen tijdens de piek uren terwijl u blijft genieten van de geaccumuleerde stralingswarmte opgeslagen in het nachttarief en deels dagtarief.

De traditionele accu blaast een groot gedeelte van zijn warmte met een ventilator de kamer in. deze ventilator maakt lawaai, vraagt geregeld onderhoud en veroorzaakt stofcirculatie. de Ecostone heeft geen ventilator en omkasting met isolatie nodig. Het is in de eerste plaats een stralingspaneel met de bekende voordelen:

* Geluidloos werking

*Geen stofcirculatie en of geurhinder

*Geen bewegende onderdelen ( Geen Onderhoud)

De zachte en natuurlijke stralingswarmte verspreid zich in allle richtingen in de kamer en is het beste te vergelijken met een tegelkachel, ze wordt door de wanden en voorwerpen opgenomen en garandeerd een vrijwel geleidelijke temperatuur tussen vloer en plavond. in een gemiddelde woonkamer stelt u algauw 600 a 800 kg op. Deze enorme opgewarmde massa zorgt voor een uitstekend rendement. Bovendien verwarmt u steeds 2 graden lager wat wat besparing met zich mee brengt.

Het hart van de Ecostone bestaat uit een keramische elementen van 1,2 mm dikte. Elk basis model heeft zijn eigen verwarmings elementen dat eenvoudig tussende stenen geplaatst wordt en steeds bereikbaar blijft. Het werkt op lage temperatuur en bedekt vrijwel de volledige steen zodat optimale warmteoverdracht verzekerd wordt. Voeding geschied met temperatuurbestendige kabels die onzichtbaar tussen de stenen lopen.

De Ecostone is de eerste accumulator ter wereld die u ten alle tijden kunt aanpassen aan u (veranderde) behoeften. Ondanks zijn indrukwekkende totaal gewicht zijn alle componenten eenvoudig naar moeilijk bereikbare plaatsen te brengen. Een eenvoudig klik systeem houdt de stenen samen en er komt geen schroef aan te pas. Zoek geen metalen onderdelen, schakelaars of rooster en wees daarom niet bang op verkleuring, veroudering of roest. een Ecostone koopt u voor het leven en is zeker de mooiste manier om van stralingswarmte te genieten. Sterker nog: als u verhuist neemt u uw ecostone gewoon mee om hem opnieuw op te bouwen groter of kleiner indien u dit wenst.

Een Ecostone monteren neemt weinig tijd in beslag. U Kan een Ecostone op voetjes plaatsen op de vloer. (Stevige en vlake vloer vereist).

Er is keuzen u 4 basismodullen met hoogte 30 cm:

* 50cm- totale breedte met ronde zijkanten 68cm- 625W

*60cm- totale breedte met ronde zijkanten 78cm- 750W

*100cm- totale breedte met ronde zijkanten 118cm- 1250W

*120cm- totale breedte met ronde zijkanten 138cm- 1500W

Het toestel plaatst u op 7,5cm afstand van de meur. U bouwt de basismodules op zoals u wenst in de lengte of in de hoogte in functie van het benodigde vermogen en de beschikbare ruimte. Bij de modellen met basisblok 100 of 120cm is de bouwhoogte beperkt tot 2 blokken.

De Ecostone leent zich uitstekend voor speciale toepassingen:

*Hoekmodellen

*Vierzijdige modellen (bv rond palen)

*Lange lage uitvoeringen

*Hoge smalle uitvoeringen

*Dubbelzijdige Stralende modellen (bv als scheidingswand)

De Ecostone kan volledig opmaat worden gemaakt voor u interieur en zelfs in een nis worden ingebouwd. Er zijn twee versie van verschillende modellen: classic (met afgeronden hoeken) en staight (met rechte hoeken). De toestellen kunnen optioneel uitgevoerd worden met handoekendroogbeugel. Er is dan nog een keuze tussen speksteenpoten of RVS poten.