Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Electrische stralingswarmte speksteen

Klik om te vergroten
Radiastone
klik om te vergroten
Radiastone werking

Radiastone stralingspanelen zijn licht accumelerende, rechtstreekse verwarmingstoestellen met permanente straling die u gewoon aansluit op het net. Het front van de radiastone is opgebouwd uit het Finse speksteen. De zijdezachte speksteen bied u een weergaloos thermisch comfort;  2,5x opslagcapisiteit en 8x beter geleiding dan de gemiddelde natuursteen. De Radiastone wordt kant en klaar gelverd en op 6,5 cm van de meur gemonteerd. Naast de standaardproducten (classic, straight en double face) kan u uw radiastone voledig opmaat bestellen.

Temperatuur regeling;

Elke radiastone dient te worden geregeld met een thermostaat, u heeft verschiilende mogelijkheden:

U bestelt geen thermostaat en gebruikt een externe (klok)thermostaat die tegen de meur geplaatst wordt ( een kamer thermostaat stuurt via een relais de radiastone).

U bestelt een electronische thermostaat, geplaatst op de achterzijde van het toestel (geen klok) . Enkel voor toestellen met een vermogen tot 2000 W.

U bestelt een draadloze klokthermostaat: de ontvanger wordt dan voorgemonteerd op de radiastone. de klokthermostaat moet dan enkel nog voorzien worden van batterijen.