Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Contura 655/655A, efficiënt en modern

Klik om te vergroten
Contura 655 grijs
Klik om te vergroten
Contura 655 zwart

De kachels uit de Contura 600-serie staan bekend als efficiënte en moderne warmtebronnen. Met de nieuwe Contura 655 met zijruiten kunt u daarnaast ook vanuit verschillende kijkhoeken van het houtvuur genieten.

De Contura 655 houtkachel is gebaseerd op dezelfde efficiënte en populaire verbrandingskamer als de overige kachels uit de Contura 600-serie houtkachels. Dit betekend onder andere dat de Contura 655 schoon en helder brand met behoud van een lage uitstoot bij alle vermogens.

Bovendien beschikt de Contura 655 over zijruiten, waardoor het vuur vanuit bijna elke kijkhoek prominent aanwezig is. Daarnaast geven de nieuwe zijruiten de kachel een completere uitstraling.

Net als de overige kachels uit de Contura 600-serie kan de Contura 655 worden voorzien van diverse accessoires. De afdekplaat, het vak en de sokkel zijn allemaal verwisselbaar voor een optimale keuzevrijheid. De Contura 655 is in de kleuren grijs en zwart verkrijgbaar.

Tevens is de Contura 655 houtkachel met volledig aluminium ommanteling leverbaar. Welke door de aluminium ommanteling perfect past in de eigentijdse huizen van nu. We spreken hier dan over de Contura 655A.