Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Metaloterm (Dubbelwandig At systeem nu 30 jaar garantie)

Metaloterm ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar schoorstenenrookafvoerenbeluchtingssystemen en industriële afvoeren. Onder de naam Metaloterm brengt zij een zeer uitgebreid assortiment modulaire, zowel dubbel- als enkelwandige en concentrische rookafvoersystemen op de markt. Dankzij goede en intensieve contacten met afnemersoptimale kwaliteit en snelle en adequate service, is Metaloterm uitgegroeid tot een begrip op het gebied van rookafvoerenDoor haar toonaangevende kwaliteitsopvattingen verwierf Metaloterm gezag in de branche. 

In 1982 werd het Metaloterm AT systeem geintroduceerd als hoogwaardig dubbelwandig roetvaststaal rookkanaal voor vaste brandstoffen. Dit systeem bracht een schok teweeg in de toemalige wereld van rookkanalen. Wat het syteem absoluut uniek maakte, was de gepatenteerde , zwevende verbindingen tussen binnen- en buitenbuis. Deze verbinding zorgde ervoor dat er geen hitte vanuit binnenbuis kon worden overgebracht naar de buitenkant van het kanaal. Door deze "zwevende"ophanging kon het systeem de grote uitzetting van het roestvaststaal, welke optreedt bij een schoorsteenbrand, probleemloos opvangen. Hiernaast voldeed het nieuwe isolatiemateriaal aan de strengste normen en kon dit zelfs temperaturen tot 1.200 graden Celsius aan. Zelfs na een schoorsteenbrand is het kanaal volledig intact en gegarandeerd weer volkomen veilig te gebruiken. Tot op de dag van vandaag heeft geen enkele fabrikant hier een antwoord op.

 Metaloterm AT syteem wordt alweer 30 jaar gemaakt en wereldwijd op de markt gebracht. Omdat Metaloterm AT Systeem echt gegarandeerd is geeft Metaloterm nu 30 Jaar garantie, ook na een schoorsteen brand. Dan kan je alleen zeggen dat je over een zeer goede unieke kwaliteit spreekt.